söndag 9 oktober 2011

Den lugnaste av helger

Lördagsmorgonen började som sagt med riktigt busväder - vi tog sovmorgon och åt frukost till en halv säsong av Frasier:) Men någon gång på eftermiddagen började små solstrålar kika in genom fönstret så vi fixade till oss en aning och promenerade genom parken ner mot flodbåten.










Vi hoppade ombord och åkte in till Riverside för en sen lunch. Flodbåtarna går typ en gång i kvarten och man är inne i stan på 10 min, hur smidigt som helst!







I morse åt vi favoritfrukost på Vue. Sen köpte vi med oss massa frukt och tidningar hem till balkongen:)









Efter en stund blev vi rastlösa och bestämde oss för att ta den där första läskiga bilturen på fel sida vägen.. Tanken var att köra runt kvarteret, men istället gav vi oss iväg genom stan ut på motorvägen och hela vägen upp till Mnt Tamborine:) Det gick hur bra som helst, det enda som kändes konstigt var att växla med fel hand. Hur som, Salisburys hus var fullt med folk eftersom Australien mötte Sydafrika och All Blacks mötte Argentina i de sista kvartsfinalerna i Rugbyns WC. Australien och All Blacks vann vilket bidrog till väldigt gemytlig stämning i huset:)

Kanske allra mysigast var att sitta med en kopp te på terrassen och njuta av utsikt och djurliv! 





Nu väntar en ny vecka:) I morgon har vi alldeles väldig tidig julfest med jobbet, kalaset är på något trevligt rooftop på ett hotell i The Valley, blir väl säkert flott! Sen fyller kusin Isaac år på torsdag, då blir det middag med hela familjen Salisbury hemma hos Annika!

Ha det bäst allihopa!

1 kommentar:

  1. Tjena

    Kul att ni bloggar så att vi här uppe i kalla Sverige får se vad ni pysslar med down under! Tänkte fråga en sak: är det OK om jag skickar vidare bilden på färjan (015.jpg) till min chef? Vi jobbar nämligen med ett projekt där vi ska förbättra färjetrafiken i Gbg och jag tycker ju lätt att vi borde skaffa såna katamaraner!

    Ha de great!
    Kram Andreas

    SvaraRadera