tisdag 1 november 2011

Halloween och cupcakes

I lördags tog vi oss ut till Helensvale och mötte upp Isaac och Annika för att gå på Halloween Fright Night på Movie World. Hela funparken var täckt med rök och zombies och andra skrämmande figurer strosade fritt på gatorna. Dessutom tog vi oss igenom fyra så kallade mazes, typ labyrinter med olika teman och då pratar vi inte om my little pony direkt. Och för att runda av det hela så såg vi ett par typ dödsshower. Tema död. Så här halloweenig har jag aldrig någonsin varit.






Sen sov vi alla fyra uppe på Tamborine och tanken var att vi på söndagen skulle åka in till Brisbane och möta Marie och Trevor som kom med flyg från Sydney men pga en omtalad lockout så blev de stackarna strandade i en presidentsvit på Hilton, Sydney. Jobbigt. Så vi lagade finfin frukost och bakade cupcakes och hade en allmänt relaxad dag på ett mulet Mount Tamborine.




Sen fick vi lämna lilla Isaac på berget och bege oss mot stada. Annika hängde med oss hem och vi lagade mat, skypade med Sussi och Anders och myste framför tv:n!

Och det var den helgen!


1 kommentar: