tisdag 8 november 2011

Utemöbler och Sverigepaket

I helgen kom vi äntligen iväg till IKEA för att välja utemöbler till vår balkong. Vi var snabba som tusan, började med ett effektivt liten "IKEAtjafs" som sig bör, "de här stolarna är sjukt mycket bättre", "men det här bordet går ju typ inte ens att äta vid", "men vi är ju inte gjorda av penger" och så vidare. 3 minuter ungefär, sen tog vi beslut och båda var sjukt nöjda:)





Om vi fäller upp båda sidoskivorna får vi plats 12 personer kring bordet, så jäkla bra! Observera att det ligger en mycket trevlig löpare och två oerhört färgglada, oerhört vackra ljuskupor (heter det så?) på bordet. Dessa kom tillsammans med en massa annat kul i ett stort blått paket från Sverige idag. Mina fantastiska päron hade lagt ihop ett gäng godsaker i en låda och skickat hit - TACK SNÄLLA!!!  Här är lite fler bilder på vad vi fann i paketet:





OJ vad glada vi blev!!!

Tillbaka till helgen. På söndagen kom Marie, Trevor, Annika, Leisl, Markus, Anthea, Rob, Anna, Heidi och Bonnie hit på lunch. Pastasallad, hembakat bröd och chokladtårta stod på menyn. Sen gick vi alla på en promenad ner till parken. Skön söndag.











Idag har jag varit ledig så i morse tog jag och Kristine flodbåten till South Bank och har legat på "beachen" hela dagen. Det är förvisso en anlagd beach men ändå trevlig på något sätt.




Och respekt för de australiensiska solstrålarna ska man ha, efter tre timmar är man grillad, trots spf 30.

Alright, snart kommer Love hem och då ska vi gå och träna, så duktiga är vi!

Puss & kram!

2 kommentarer:

  1. Vad trevligt det ser ut, jag och Anders längtar tills vi kommer och får träffa er och Salisbury's! Här börjar det bli vinterkallt, så njut av sol och värme ni som kan! Många kramar! /sussi

    SvaraRadera
  2. Ååå så fint det blev!! Där vil jag också sitta med er! Hoppas ni har det bra :) Saknar er ♥ Pusselipuss Linnea

    SvaraRadera